Birecik'te gerginlik! Fakıbaba oradaydı...

Seçim çalışmaları için Birecik'e giden Bakan Fakıbaba'ya destek pankartı olay oldu. Pankartı açanlarla, tepki gösterenler arasında gerginlik yaşandı.

Birecik'te gerginlik! Fakıbaba oradaydı...
Birecik'te gerginlik! Fakıbaba oradaydı...
Haber albümü için resme tıklayın

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 1'inci sıra adayı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın seçim çalışmaları işçin gittiği Birecik'te gerginlik yaşadı.

AK Parti aday listesine tepki gösteren ve "Hani söz milletindi" diyen Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ile Bakan Fakıbaba'ya destek verenler arasında arbede yaşandı.

İddiaya göre, Avukat Hamdi Dirier, öncülüğünde bir grup Fakıbaba'ya "Fakıbaba nerede, biz orada" yazılı destek pankartı açtı. Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'na yakın olduğu tahmin edilen bir grup da pankarta tepki göstererek indirilmesini istedi. Tartışma yaşayan iki grup arasında arbede yaşandı. Bu esnada Pınarbaşı'nın da darp edildiği öne sürüldü.

Araya korumaların girmesiyle grup olay yerinden uzaklaştırılırken, Pınarbaşı da Fakıbaba tarafından sakinleştirildi.

AJANS URFA

06 Haz 2018 - 09:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi