Baydilli: Kesintisiz hizmet dönemine girdik

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşlarla ve esnafla birebir sohbet ederek taleplerini dinlerken, artık Karaköprü'de kesintisiz hizmet dönemine girdiklerini kaydetti.

Baydilli: Kesintisiz hizmet dönemine girdik
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede bu kez Çankaya ve Şenevler mahallelerinde teknik ekibiyle birlikte gezerken, sorunları yerinde tespit edip çalışma başlatılması için talimat veriyor.

Karaköprü'de artık kesintisiz hizmet dönemine girdiklerini dile getiren Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak ilçenin tüm sorunlarını bildiklerini ve çözümü noktasında yoğun bir gayretle çalıştıklarını söyledi.

Baydilli: "Biz başkan yardımcılarımız ve teknik müdürlerimizle birlikte sabah mesaimize erkenden başlayıp mahallelerimizi adım adım dolaşıyoruz. Buralardaki sorunları yerinde görüp çözümü noktasında çalışma başlatıyoruz.

Şunu belirtmek istiyorum ki bundan sonra Karaköprü'de kesintisiz hizmet dönemine girmiş bulunmaktayız. Daha önce yaptığımız hizmetleri artık artırarak vatandaşımıza sunacağız. Bizim tek amacımız daha iyi, daha yeşil, daha temiz ve daha huzurlu bir Karaköprü'yü vatandaşlarımıza sunmaktır. Bize destek veren, dua eden tüm vatandaşlarımıza ve Karaköprü için gece gündüz çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AJANS URFA

05 Tem 2019 - 16:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi