Kuş’tan Eyyübiyeli gençlere ‘tatil’ müjdesi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi ve Üreten Çocuklar Akademisi Derneği tarafından Marmaris’e yaz kampına gönderilen çocukları karşıladı. Kuş, “Önümüzdeki yıllarda çocuklarımız için daha kapsamlı etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.

Kuş’tan Eyyübiyeli gençlere ‘tatil’ müjdesi
Haber albümü için resme tıklayın

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi ve Üreten Çocuklar Akademisi Derneği tarafından Marmaris’e 4 günlük yaz kampına gönderilen çocukları dönüşte karşıladı.

“Deniz ve doğayla iç içe yıldızların altında bilim, sanat ve teknoloji” sloganıyla hayata geçirilen proje için Marmaris’e giden çocukları dönüşte karşılayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı etkinlikler düzenleneceğini söyledi.

Çocukların, bilim, sanat, spor, doğa, deniz ve astronomi etkinliklerinden faydalandığını belirten Eyyübiye Kuş, “Bölgemizin çocuklarını geçen hafta itibariyle Marmaris’e eğitim kampına gönderdik. Çocuklarımız bu yaz kampında hem tatil yapma fırsatı buldular hem de eğitim aldılar. Bu yılki ilk etkinliğimiz bu şekilde geçti. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren daha kapsamlı çalışmalar düzenleyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki, Eyyübiye gençliği her şeyin en iyisine layık. Başkan yardımcılarımız ve birim amirlerimizin de eşlik edeceği daha geniş kapsamlı yaz kampları için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Amacımız, bugüne kadar tatil yapma fırsatı bulmamış çocuklarımızın hem tatil yapması hem de eğitimlerine katkı sunmak. Eyyübiye gençliği için bundan sonra da durmadan çalışmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

AJANS URFA

15 Tem 2019 - 16:19 Şanliurfa/ Eyyübiye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi