Eyyübiye'de bir mahalle diken üstünde yaşıyor

Eyyübiye’de bir ilkokul yanında bulunan yüksek gerilim hatları ve trafosu adeta ölüme davetiye çıkarıyor. Mahalle sakinleri adeta diken üstünde yaşıyor.

Eyyübiye'de bir mahalle diken üstünde yaşıyor
Eyyübiye'de bir mahalle diken üstünde yaşıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Eyyübiye Selçuklu Mahallesi 3624 ve diğer sokaklarda bulunan ve evlerin hemen bir iki metre üstünden geçen yüksek gerilim hatları, binlerce mahalleli için büyük tehlike arz ediyor.

Gün geçtikçe enerjiye daha da fazla ihtiyaç duyar hale geldik. Haliyle bu durum yüksek gerilim enerji hatlarının da artmasına yol açtı. Bir de nüfus arttıkça iyiden iyiye bu hatların altına kolaylıkla imar mevzuatına uymayan yapılaşma başladı. Bu yapılaşmaya Eyyübiye'de de rastlamak mümkün.

Selçuklu Mahallesi 3624 sokaktan geçen yüksek gerilim hatları adete ölüme davetiye çıkarıyor. Mahallenin tepesinde bulunan ve birçok evin üstünden geçen yüksek gerilim hatları mahalle sakinlerinde endişeye yol açıyor. Daha öncede yüksek gerilim hattına kapılıp yaralananların olduğunu belirten mahalle sakinleri "Yetkililer bu tehlikenin farkında değil mi? Bu hat bir an önce başka bir yere taşınsın" diyerek duruma tepki gösterdi.

TRAFO OKULUN HEMEN YANINDA

Yüksek gerilim hatlarının bağlı olduğu trafo ise mahallede bulunan okulun hemen yanında yer alıyor. Çocukların okula yollayan mahalle sakinleri adeta diken üstünde yaşıyor. Yetkililerin soruna çözüm bulması bekleniyor.

AJANS URFA

14 Kas 2016 - 13:45 Şanliurfa/ Eyyübiye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet kaya - Seçim zamani geldikinde herkes bize soz verir hama ne yaziki kimse süzunde bulunmiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 13:45

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi