Ekinci: Güven ve huzur içinde geçsin!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 2019 Mahalli İdareler Yerel seçimleri için oyunu kullandı. Seçimlerin güven ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulunan Ekinci, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de yerel seçimler için oyunu kullandı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci oyunu eşi Ayşe Ekinci ile birlikte Eyyübiye ilçesine bağlı Bozhöyük mahallesinde kullandı. 2047 nolu sandıkta oyunu kullanan Ekinci, seçimlerin güven ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulunarak, "Seçimlerin ülkemiz ve ilimizle birlikte ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah huzur içinde bir secimi daha geride bırakacağız. Tekrardan seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum" sözlerine yer verdi.

AJANS URFA

31 Mar 2019 - 14:15 Şanliurfa/ Eyyübiye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi