Vali Tuna Tıp Bayramı etkinliğine katıldı

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine katıldı.

Vali Tuna Tıp Bayramı etkinliğine katıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Burada yaptığı konuşmada tüm hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Vali Tuna; yaklaşan 18 Mart Çanakkale Zaferini hatırlatarak: “İki yıl boyunca mezun veremeyen Tıbbiyeler var. Onları unutmamız mümkün değil. Çanakkale’de şehit olan Tıbbiyelileri de rahmetle anıyoruz” diyerek konuşmasına başladı.

Sağlık çalışanlarının çok önemli bir mesleği icra ettiğini belirterek konuşmasını sürdüren Vali tuna: “Bizim medeniyetimiz devleti yaşatmak için insanı yaşatmanın gerektiğine inanan bir medeniyet. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Sizler de bu şiarla kendinizi bu mesleğe adamış insanlar olarak insanımıza hizmet ediyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni neslin kariyer tercihinde Tıp alanının hala ön sıralarda geldiğini ifade eden Vali Tuna: “Bu tercihin Tıbbiyeliler için gurur duyulacak bir şey. Çünkü toplumda saygınlık bakımından hekimlerin çok ayrı bir yeri var. Doğrudan insanların sağlığına dokunan bir meslek. Sizleri bu yüzden başımızın tacı olarak görüyoruz. Bu duygularla 14 Mart Tıp Bayramının tüm sağlık çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.

Programda Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya; Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Tıp Fakültesi Bölüm Başkanları, doktorlar ve hastane çalışanları eşlik etti.

AJANS URFA

15 Mar 2017 - 06:15 - Etkinlik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi