Yanmaz’dan elektrik çıkışı: Keyfi davranıyorlar!

Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz, yaşanan elektrik kesintilerine değinerek, “Elektrik ihalesini alan özel şirket tam bir keyfi uygulama içerisindedir! Görevli elektriği kesmekte keyfi davranıyor. Gecikme zamları elektriğin bir daha bağlanması sayaçların değiştirilmesi ve faturaların kabarık gelmesi vatandaşların en büyük şikâyetçi olduğu konulardır. Maalesef iktidar bu konuda aciz kalmıştır!

Haftalık olarak basın mensupları ile bir araya gelen Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz, bugün toplantıda kentte yaşanan elektrik sorunu konusunda açıklamalarda bulundu.

Kentteki elektrik kesintilerinin kangren haline geldiğini bildiren Yanmaz, “Şanlıurfa’mızın elektrik kesintileri sorunu gittikçe kangrenleşmektedir. İktidar yetkililerinin ulusalda ve yerelde adeta iflas ettiği, sus pus olduğu ve kendini sağırlığa vurduğu Şanlıurfa’mızın en büyük sorunudur. 21. Yüzyılda bu ülkenin 9. Büyükşehrinde bilişim ve teknoloji çağında Urfa ve Urfalılar ortaçağ rezaleti yaşamaktadırlar. Çiftçi, esnaf elektrikli tıbbi cihaz kullanan hasta, asansörde kalan çocuk, bulaşığı ve çamaşırı makinada kalan ev hanımı ve elektrikli cihazların bozulması; bütün bunlar maalesef Türkiye’de, en fazla Urfa da yaşanmaktadır” dedi.

‘ŞİRKET KEYFİ DAVRANIYOR’

Elektrik ihalesini alan şirketin keyfi uygulamalar yaptığını iddia eden Yanmaz, “Elektrik ihalesini alan özel şirket tam bir keyfi uygulama içerisindedir! Görevli elektriği kesmekte keyfi davranıyor. Gecikme zamları elektriğin bir daha bağlanması sayaçların değiştirilmesi ve faturaların kabarık gelmesi vatandaşların en büyük şikâyetçi olduğu konulardır. Maalesef iktidar bu konuda aciz kalmıştır! Yereldeki iktidar yetkilileri bu sorunu duymamak için kulaklarına adeta pamuk tıkamış durumdalar” diyerek sözlerine son verdi.

AJANS URFA

14 Mar 2018 - 13:47 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi