SGK teşviklerinde yeni dönem! İşte uygulama

SGK, istihdamın arttırılmasını sağlamak amacıyla ‘DSTEK AL’ uygulamasını hayata geçirdi. Açılan uygulama ile teşvik, destek ve indirimlere kolay erişilebilecek.

Sosyal Güvenlik Kurum (SGK), teşviklerin arttırılması için yeni bir uygulama hayata geçirdi.

SGK tarafından kurulan ‘DESTEK AL’ sitesi ile istihdamın arttırılması amaçlanırken, teşvik, destek ve indirimler anlaşılır ve kolay erişilebilir şekilde bir araya getirilecek.

NELER YPAILACAK?

DESTEK AL uygulaması, özellikle prim teşviklerinin karmaşıklığından yakınan iş verenler ve meslek mensuplarının tereddütlerini gidermeyi hedefliyor. Uygulama, 'ne kadar teşvik alınacağını, birden fazla teşvik kapsamına giren sigortalılar için hangi prim teşvikinin avantajlı olduğunu' gösterecek.

Prim teşvikleri arasında kıyaslama yapacağı da öğrenilen uygulamaya ise vatandaşlar, www.destekal.gov.tr adresi üzerinden erişim sağlayacak.

BİHA

13 Kas 2019 - 13:09 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet - ŞANLIURFA modern olmalı ve heryana metro ile gidilmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 13:09

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi