Şanlıurfa'nın 4 ilçesinde borçlar ertelendi!

Şanlıurfa'nın Akçakale, Birecik, Ceylanpınar ve Suruç ilçeleri ile Mardin'in Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde SGK ve GSS prim borçları için tarihler uzatıldı.

Şanlıurfa'nın 4 ilçesinde borçlar ertelendi!
Haber albümü için resme tıklayın

Barış Pınarı Harekatının odak noktasında yer alan Şanlıurfa'nın ilçelerinde SGK ve GSS prim borçlarının son ödeme tarihleri değişti.

Şanlıurfa'nın Akçakale, Birecik, Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinin yanı sıra Mardin'in Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde de son ödeme tarihi 31 Ekim olan SGK ve GSS borçları için tarih 2 Aralık'a kadar uzatıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, konuyla ilgili olarak Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Suruç, Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde Bağ-Kur sigortalılarımız, genel sağlık sigortalılarımız, çiftçilerimiz ile tarım sigortalılarımızın son ödeme süresi 31.10.2019 olan prim ödemelerini 2.12.2019 tarihine uzattık. Biz, birlikte Türkiyeyiz."

BİHA

25 Eki 2019 - 16:18 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi