Haydar Baş'ın mal varlığına el konuldu!

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş'ın tüm mal varlığına el konuldu. Haydar Baş'ın ayrıca yurt dışına çıkışı da yasaklandı. Ayrıca Baş, 15 yıl hapis cezası ile yargılanıyor.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş'ın tüm taşınmaz mal varlığına tedbir amaçlı el konuldu. Mahkeme, ortağı Dr. Mustafa Eraslan'ın 6 milyon değerindeki mal varlığını zorla üzerine geçirtip 14 adet senede imza attırdığı suçlamasıyla yargılanan ve hakkında 'Nitelikli yağma ve açığa imzanın kötüye kullanılması' suçlarından dava açılan Haydar Baş'ın yurt dışına çıkış yasağı getirdi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş'ın yanısıra avukatı Lütfullah Önder adına kayıtlı gayrimenkullere de tedbir konuldu

HAYDAR BAŞ 15 YIL HAPİS CEZASI İLE YARGILANIYOR

Haydar Baş, Lütfullah Önder ve Gürcan Bahar hakkında 'zincirleme şekilde açığa imzanın kötüye kullanılması' suçlarından 2'şer yıl 6'şar aydan 7,5 yıla kadar hapis cezası istenirken aralarında Haydar Baş'ın da olduğu tüm şüpheliler hakkında 'Birden fazla kişiyle birlikte nitelikli yağma' suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

(Milli Gazete)

07 Ağu 2018 - 07:58 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi