Cuma günü hesaplarda! İşte zamlı maaşlar

SSK emeklilerine zamlı maaş ödemeleri bu hafta tamamlanırken, Bağ-Kur emeklileri de Cuma gününden itibaren yeni aylıklarını hesabında görecek. Memur emeklilerine ise Cuma günü zam farkları verilecek. Yatırılan aylık fark en az 230 lira olacak.

Cuma günü hesaplarda! İşte zamlı maaşlar
Haber albümü için resme tıklayın

Ocak zamlarını öğrenen emekliler, yeni aylıklarına kavuşuyor. Zamlı maaş ödemeleri geçtiğimiz hafta perşembe günü SSK emeklileriyle başlamıştı. SSK emeklilerine yüzde 10.19 artışın yansıtıldığı yeni aylıklarının ödemesi bu hafta tamamlanacak. Bağ-Kur emeklilerine zamlı maaş ödemeleri de bu hafta başlayacak. Bağ-Kur'lular yüzde 10.19 zamlı aylıklarını 25-28 Ocak'ta cebine koyacak.

3 AYA VARAN FARK

Bu hafta ayrıca, memur emeklilerine de fark ödemesi yapılacak. Yaklaşık 2 milyon memur emeklisine maaşları her ayın 1'i ile 5'i arasında yatırılıyor. Bu ay maaşlar, zam oranının belirlenmesi için 3 Ocak'ta açıklanan veriler beklendiği için, artış yansıtılmadan ödendi. Emekliler yüzde 10.73 zamla oluşan farklarını 25 Ocak Cuma günü hesabında görecek. Aylıklarını her ay alanlara 1 aylık, 3'er aylıklar halinde alanlardan Kasım-Aralık-Ocak döneminde alanlara 1 aylık, Aralık- Ocak-Şubat döneminde alanlara 2 aylık, Ocak-Şubat-Mart döneminde olanlara 3 aylık üzerinden aylık farkı yatırılacak. Örneğin; en düşük emekli aylığı 2 bin 149 liradan 2 bin 379 lira 59 kuruşa çıktı. Bu maaşı alan emekli, aylık ödeme alıyorsa hesabına 230,59 lira zam farkı yatırılacak.

(gazetevatan)

21 Oca 2019 - 06:40 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi