AK Partili Vekil'den LPG'de indirim müjdesi

Şanlıurfa'da "otogaz fiyatlarında tekelleşme" kırıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin'in girişimleri sonucu akaryakıt istasyonlarından tek tek indirim haberi gelmeye başladı.

Şanlıurfa'da sürücülerin beklediği müjdeli haber geldi ve LPG'de indirim yapıldı.

Gazete İpekyol Yazarlarından Sabri Dişli'nin sosyal medyada öncülüğünü yaptığı Gazete İpekyol ve Ajans Urfa ile birlikte çok sayıda medyanın başlıca gündemine aldığı "otogaz fiyatlarında tekelleşme" olayında bugün olumlu gelişmeler yaşanmaya başladı. Eyyübiye ve Akçakale'de 2 akaryakıt istasyonu LPG'de indirim yaptı.

'HAYIRLI OLSUN'

Eyyübiye'deki Bozan Sarı ve Oğulları Akaryakıt İstasyonu'ndaki indirimin AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin'in girişimleri sonucu indirime gittiği öğrenildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bozan Sarı Petrolcülük ve Petrol Ofisi yetkilileriyle görüşmelerimiz neticesinde fiyatı makule çektik.Urfalı hemşehrilerime hayırlı olsun. Malum olduğu üzere Urfa'da Türkiye Fiyatlarının üstünde olan LPG fiyatlarını en uygun seviyeye indirdik.Görüşmelerimiz neticesinde bizleri Petrol Ofisi yetkililerine,bayilere teşekkür ederiz.Burada desteğini esirgemeyen Enerji Bakanlığı bürokratlarına teşekkürü borç bilirim. Ak Parti olarak biz;başta Sn.Bakanımız Faruk Çelik ve tüm milletvekillerinizle Urfa'mız ile alakalı her knuda halkımızın menfaatine olan her iş için çaba sarfetmenin boynumuzun borcu olduğunu biliyoruz ve bu şekilde hareket temel ilkemizdir.Memleketimize ve Urfalı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Akçakale'de indirime giden akaryakıt istasyonunun ise AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'ın yakını olduğu öğrenildi.

VE SONUNDA BİRİ URFALILARIN SESİNE KULAK VERDİ

03 Eki 2016 - 10:39 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi