Siverek Belediyesi öğrencileri sınavlara hazırlıyor

Siverek Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlanan öğrencileri ücretsiz kurslarda sınavlara hazırlamaya devam ediyor.

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, öğrencileri sınavlara hazırlıyor. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin farklı türlerdeki soruları çözme, kendi seviyelerini görmeleri amacıyla düzenlenen deneme sınavları ise öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Kale Mahallesi’nde bulunan Ramazan Acarlar Gençlik Evi’nde sınava hazırlanan öğrencilere alanlarına göre kaynak kitap dağıtımı yapıldı. Kitap dağıtım programında konuşan Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, “Özellikle 2014 yılı Mart ayında Siverek Belediyesi’ne Başkanımız Resul Yılmaz ile birlikte göreve başladıktan sonra yaptığımız istişareler sonucunda birinci önceliğimizin gençlerimiz olduğuna karar verdik. Gençlerimiz için neler yapabileceğimizi düşündük ve bu anlamda dershanelerin de kapanmasının ardından etüt kursu almak isteyen gençlerimiz için gençlik evlerinin açılmasına karar verdik. Başkanımız hızlı bir şekilde bu kursların açılması için hemen talimat verdi ve etüt merkezini hizmete açtık. Özellikle göreve geldiğimiz günden bu yana hem üniversiteye hazırlanan gençlerimize nasıl yardımcı olabiliriz, kendi alanlarında meslek edinebilmeleri için neler yapabiliriz diye düşündük ve bütün kırtasiye malzemeleri olmak üzere öğretmenleri de dahil bütün giderleri Siverek Belediyesi tarafından karşılanmak suretiyle bu soruna el attık” dedi.

Kurs öğrencilerinden Turan Boynukara, açılan gençlik evlerinin öğrenciler için büyük destek olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Siverek Belediyesi Ramazan Acarlar Gençlik Evindeki kurslarda eğitim görüyorum. Öğretmenlerimizin hepsi çok samimi ve ilgililer, öğrencilere bir şeyler kazandırmak için çaba gösteriyorlar. Kaynak kitaplar için çok teşekkür ederiz, çok iyi oldu.”

AJANS URFA

03 Kas 2018 - 12:06 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi