Şanlıurfa'nın yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu!

Şanlıurfa'da Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’dan boşalan koltuğa gelecek olan isim belli oldu.

Şanlıurfa'nın yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atama yapıldı.

Geçtiğimiz gün İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'ın görevden alındığı bildirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Turan'ın yerine Bakanlık Maarif Müfettişliği görevinde bulunan Şanlıurfalı İsmail Yapıcıer’i atadı.

Bir süre Tekirdağ’da görev yapan Yapıcıer son olarak Bakanlık Maarif Müfettişliği görevinde bulunuyordu.

AJANS URFA

09 Tem 2019 - 19:34 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

06

Murat - İsmail beyi 20 yıldır tanıyorum. Gerek kişiliği gerekse eğitim alanında on numara biridir. Eğitim yönetimi denetimi alanında yüksek lisansı olan, 20 yıldır müfettiş olarak çalışan bu yöneticin, Şanlıurfa ın ileri gelenlerinin yardımcı olacaklarına inanıyorum.Birinin adamı olarak Şanlıurfa ya gitmiyor, bakan tarafından görev verilerek gidiyor. Allah yardımcısı olsun.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 19:34
05

Tolaz - Hadi hayırlısı. Urfada ki tirsikcilere geçmiş olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 19:34
04

Urfalı63 - Tekirdağdan adam gibi adamdır diyorlar; helal olsun bizi iyi temsil etmiş, zaten kaliteli biri olmasa memleketi urfa dışında bi görevde bu kadar uzun bulunamazdı, buraya yazıyorum ilk senede urfayi lgs'de en az 4 sıra daha iyi bir konuma getirir. Artik egitimde insaat promosyon gostermece haberler biter gercek nitelik haberleri başlar diye ümit ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 19:34
01

Ayhsn - İlk işi öğretmen evinin bahçesine bir bakın ne göreceksiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 19:34

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi