Şanlıurfa'da bir tuhaf ödül töreni

Şanlıurfa'da ilginç bir ödül törenine imza atıldı. GAP Yeşil İnovasyon Projesi kapsamında dereceye giren öğrenciler için 10 Mayıs'ta düzenlenen ödül töreninin aynısı 1 ay sonra MEB Bakan Yardımcısı kente gelince yeniden düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürünün programı 2'nci kez düzenlenmesi dikkat çekti.

Şanlıurfa'da bir tuhaf ödül töreni
Haber albümü için resme tıklayın

GAP Yeşil İnovasyon Projesi kapsamında “Sürdürülebilir Ekoloji ve Çevre” ile “Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği” kategorilerinde finale kalan ortaokul ve lise öğrencileri aynı törene 2 kez katılıp 2 kez ödül aldı.

Şanlıurfa'da Milli Eğitim bünyesinde aynı ödül töreni iki kez düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, GAP İdaresi ile ortak yürüttüğü GAP Yeşil İnovasyon Proje Yarışması Final Sergisi’nin açılışını 8 Mayıs 2019 gerçekleştirildi ve 10 Mayıs'ta da proje kapsamında dereceye giren öğrenciler için bir alışveriş merkezinde ödül töreni düzenlendi.

(10 Mayıs'taki tören)

Tören için öğrenci ve öğretmenlerin yol ve ulaşım ücretini de karşılayan Milli Eğitim Müdürlüğü bu törenden 1 ay sonra bugün de Milli Eğitim Bakan Yardımcısı İbrahim Er'in gelişiyle aynı töreni yeniden düzenledi.

Törene ödül alan çevre illerdeki proje sahibi öğrenciler ile danışman öğretmenler de katıldı. Bugünkü törene valilik oluru alınmadan öğrencilerin getirildiği öne sürüldü. Gideceği söylenen İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'nin Bakan Yardımcısı Er'e böyle program düzenlemesi farklı yorumlara sebep oldu.

14 Haz 2019 - 14:02 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi