Niyazi Kocadağ'a 'Üstün Başarı' ödülü

Eğitimci ve Yazar Niyazi Kocadağ'a Kapadokya Üniversitesi tarafından 'Üstün Başarı' ödülü verildi.

Niyazi Kocadağ'a 'Üstün Başarı' ödülü
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfalı Eğitimci ve Yazar Niyazi Kocadağ'a büyük onur.

Uzun yıllardır kentte eğitim alanında başarılı çalışmalar yapan Niyazi Kocadağ'a Kapadokya Üniversitesi tarafından yılın "Üstün Başarı" ödülü verildi.

Üniversitede düzenlenen törende ödülü alan Kocadağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kapadokya Üniversitesi Yılın "Üstün Başarı" Ödülüne Şahsımı Layık Gören Mütevelli Heyet Başkanınız Alev Alatlı’ya çok teşekkür ederim. Bu ödülü, beni asla yalnız bırakmayan tüm öğrencilerime ve coğrafyamızın gençlerine armağan ediyorum" dedi.

Kocadağ'ın paylaşımı şu şekilde:

AJANS URFA

22 Haz 2019 - 14:46 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

Arslan - Niyazi kocadag bey tebrikler.baboş bi tavsiyem var.ne olur siyasete spora bulaşma.egitim işlerine devam et.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:46
01

Mehmet Reşit - Sayın Hocamızı çok yakından araştırıp tanıdım, yaptığı tüm hizmetler karşılıksız, karşısındaki insanlara yeni bilgiler yeni projeler sunarak insanları ülkemiz için ne kadar güzel hizmet vereceği hakkında emeğinin hakkıyla yerine getiriyor. Çok rahat söyleyebilirim ki . Bu üstün basariyi Niyazi KOCADAĞ ilk gunden hak ediyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:46

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi