Karaköprü kırsalında kütüphane yaptırıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet sunan Çocuk Hakları İl Komitesi tarafından Karaköprü kırsalındaki Kırkpınar İlkokulu ve Kırkpınar Ortaokulu’na kütüphane yaptırıldı.

Karaköprü kırsalında kütüphane yaptırıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Gerçekleştirilen açılışa Karaköprü Kaymakamı Ufuk Akıl, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, İl Jandarma Personeli Tuncay Subaşı, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, İl Müdür Yardımcıları Neriman Yıldız, Mahmut Küçükoğlu, Mustafa Altıngöz, Kırkpınar İlkokul ve Ortaokul Müdürü Abdülbasit Akkuş, okul öğretmen ve öğrencileri ile çocuk hakları il komitesine üye çocuklar katıldı.

Açılışta konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici şunları söyledi: “Çocuklarımıza ve bizlere düşen en hayati görev; bilim ve gelişen teknolojiye açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve düşündüklerini ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve ilkeli bireyler olabilmektir. Ancak bu şekilde ecdadımızın destanlar yazarak bize emanet ettiği ülkemize gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde taşıyabiliriz. Bu güzel kütüphane için emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sevincinizin, coşkunuzun ve ümidinizin daim olmasını diliyor, sizleri sevgiyle kucaklıyorum.”

BİHA

12 Eyl 2019 - 15:23 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi