Hilvan’da kütüphane inşaatı devam ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarını sürdürüyor.

Hilvan’da kütüphane inşaatı devam ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında yaşlılara, kadınlara ve gençlere yönelik hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesi inşaatını hızlandırdı. Gençleri sokaktaki kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra çeşitli sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla 3 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen kütüphanede çalışmalar devam ediyor.

HİLVANLILAR’DAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi basın biriminin paylaştığı bilgilere göre; İlçe Kütüphanesi inşaatının çok kısa sürede oldukça iyi ilerlediğini kaydeden Hilvanlılar, “Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Bu tesisi ve buna benzer projeleri ilçemize kazandıran Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

BİHA

08 Kas 2019 - 16:10 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi