Harran Üniversitesi'ne yeni genel sekreter atandı

Harran Üniversitesi’nde Genel Sekreterlik görevine Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif Nacar getirildi.

Abdulhalim Dündar’ın Kamu Hastaneleri Birliğine atanmasıyla boşalan ‘Genel Sekreterlik’ görevine vekâleten Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif Nacargetirildi.

Genel Sekreterlik görevini vekâleten yürüten Abdulhalim Dündar’ın Kamu Hastaneleri Birliği Eyyübiye Hastanesi personel yapılandırma görevine getirilmesinden sonra Üniversitedeki Genel sekreterlik görevine Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif Nacar’ın vekâleten atandığı bildirildi.

Mehmet Akif Nacar pazartesi günü yeni görevine başladı.

MEHMET AKİF NACAR KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Mehmet Akif Nacar, Lisans eğitimini Bilgisayar Mühendisliği alanında tamamladı. Yüksek lisansını New York’ da bulunan Syracuse üniversitesinde yaptı. 2008 yılında doktorasını Bilgisayar Bilimleri üzerine Amerika’da bulunan IndianaÜniversitesindetamamlayarak Harran Üniversitesine döndü.

Harran üniversitesinde çeşitli kademelerde idarecilik görevlerinde bulundu. Bilgisayar Mühendisliğ Bölüm başkanlığı, Mühendislik Fakültesi ve ŞanlıurfaTeknokent yönetim kurulu üyelikleri olan Mehmet Akif Nacar bunun yanında Kalkınma Bakanlığı, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı, Kosgeb, Tübitak, GAP BKİ gibi kurumlarda kurul üyesi, danışman, hakem, izleyici olarak çalışmalar yürüttü. Halen Şanlıurfa Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) koordinatörlüğü görevini yürütmektedir.

Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi, GAP Yenev gibi birçokUlusal ve Uluslararası projelere imza atan Mehmet Akif Nacar, Son olarak Harran Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi (Hübitek) Müdürü, Rektör danışmanıveÜniversite Senato üyesiydi.

26 Ağu 2016 - 13:19 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi