Gönül köprüsü: Urfalı öğrencilerin bayramlıkları Kocaeli'den

Kocali Ulugazi İlkokulu "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Ceylanpınar Han İlkokulu'nda eğitim gören yardıma muhtaç öğrencilere bayramlık, spor ve kırtasiye malzemesi gönderdi.

Gönül köprüsü: Urfalı öğrencilerin bayramlıkları Kocaeli'den
Gönül köprüsü: Urfalı öğrencilerin bayramlıkları Kocaeli'den
Haber albümü için resme tıklayın

Ceylanpınar'da Han İlkokulu'na bayram erken geldi.

Okul Müdür Vekili Sait Koçhan, maddi durumu yetersiz öğrencileri için bir girişimde bulunarak Kocali Ulugazi İlkokulu'yla iletişime geçti ve Ulugazi İlkokul Müdürü Abdullah Ünüvar ile "Gönül köprüsü" projesini hayata geçirmeye karar verdi. Proje kapsamında okul müdürleri öncülüğünde okul aile birliğinin çalışmaları sayesinde 197 öğrenciye bayramlık, spor ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu 41 koli Ceylanpınar'a gönderildi.

Öğretmen ve öğrenciler tarafından hediye paketlerine yerleştirilen malzemeler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Öğrenciler proje sayesinde bayram sevincini erken yaşarken Okul Müdür Vekili Koçhan, "Okulumuzun iç donanımı bahçe düzenlemesi derken altı aylık bir sıkı çalışma sayesinde okulumuzu iyi bir seviyeye taşıdık. İlk defa okulumuzda 4006 Tübitak bilim fuarı gerçekleştirildi. Okulumuza Beyaz Bayrak aldırdık. Son olarak Gönül Köprüsü projesi ile 197 öğrencimizi bayramlık, kırtasiye ve spor malzemesiyle buluşturdu. Ulugazi Okul Müdürü Abdullah Ünüvar ve Nihal Altay'a ve Okul Aile Birliği Başkanımız Mehmet Sait Yılmaz'a teşekkürü bir borç biliyoruz. Eğitimin bir ekip işi olduğu bilinciyle değerli öğretmenlerime ve okuldaki İŞKUR personelime sonsuz teşekkürler" dedi.

AJANS URFA

01 Haz 2018 - 10:08 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi