Denizli'den geldi Urfa OSB itfaiyesine eğitim verdi

Şanlıurfa OSB Müdürlüğü itfaiye birimine Denizli OSB itfaiye müdürü ve öğretim görevlisi Hakan Demir tarafından sertifikalı eğitim verildi.

Denizli'den geldi Urfa OSB itfaiyesine eğitim verdi
Denizli'den geldi Urfa OSB itfaiyesine eğitim verdi
Haber albümü için resme tıklayın

Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürü Yunus Emre Aksu'nun talimatı üzerine itfaiye birimine eğitim verilmesi için Denizli OSB itfaiye müdürü ve öğretim görevlisi Hakan Demir Şanlıurfa'ya geldi.

Hakan Demir tekstil ağırlıklı firmalardan oluşan Denizli OSB'deki tesislerde çıkan yangınlardaki tecrübe ve deneyimlerini itfaiye ekiplerine aktardı. Eğitimin bir parçası olarak bölgede bulunan farklı sektörlerden firmalar ziyaret edildi ve müdahale teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.

Bölge itfaiye ekibi bu eğitimler sonunda itfaiye eğitim sertifikası almaya hak kazandı.

Konuya dair açıklama yapan Müdür Yunus Emre Aksu, "OSB'de ilk kez itfaiye eğitimi verildi. Eğitim amacı ise milyon dolarlık fabrikaların yangın tehlikesine karşı korumak" dedi.

AJANS URFA

10 Mar 2017 - 07:46 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi