Bu kez bizden güzel bir haber! Özlem de yuvadan uçtu...

Ajans Urfa editörü Özlem Büşra Koçhan, Haliliye Belediyesi Basın Biriminden Adnan Çelik ile dünya evine girdi.

Bu kez bizden güzel bir haber! Özlem de yuvadan uçtu...
Bu kez bizden güzel bir haber! Özlem de yuvadan uçtu...
Haber albümü için resme tıklayın

Ajans Urfa editörü Özlem Büşra Koçhan dün dünya evine girdi. Hayatını Haliliye Belediyesi Basın Biriminden Adnan Çelik ile birleştiren Özlem'in mutluluğu gözlerinden okunurken, Royal Aqua Park'ta mevlitli sade bir düğünle evlenen çiftin nikahını ise Haliliye Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Uludağ kıydı. Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise il dışında olduğu için düşüne katılamadığını bildirdi.

Önceki gün Mardin'de düzenlenen kına gecesi ile başlayan düğün, dün de Ceylanpınar ile devam etti. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

Biz de Ajans Urfa ailesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz.

AJANS URFA

23 Eyl 2017 - 11:12 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi