Talebi yanıt buldu, artık dışarı çıkabilecek...

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Ceylanpınar'da yaşayan bedensel engelli kız çocuğu Enise Akhamur'un bozulan tekerlekli sandalyesinin gerekli bakımı yapılarak Akhamur'a teslim edildi.

Ceylanpınar'da yaşayan bedensel engelli kız çocuğu Enise Akhamur'un isteği yerine getirildi.

Akhamur, ailesinin yardımı ile Belediye Başkanı Abdullah Aksak'a ulaşarak elektrikli sandalyesinin akülerinin bozulduğunu ve yenisini alacak imkanı olmadığı bu yüzden sandalyesini kullanamadığı belirterek destek istedi.

Aksak, Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Engelliler Birimi'nden küçük kızın talebini yerine getirip sorunun halledilmesi talimatı verdi. Aksak'ın talimatı ile aküleri kullanılmaz halde olan elektrikli sandalyenin gerekli bakımları yapılıp, eski aküleri yenileri ile değiştirildi.

Sandalyesine yeniden kavuşan Enise Akhamur'un sevinci görülmeye değerdi. Akhamur ve ailesi Aksak'a ve emeği geçenlere teşekkür etti. Akhamur, yenilenen sandalyesi sayesinde aylardır çıkamadığı evden çıkarak sokakta arkadaşları ile yeniden buluşup oyunların keyfini çıkardı.

AJANS URFA

#

15 Eyl 2019 - 08:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi