İstifa iddialarından sonra Ceylanpınar Belediye Başkanı'ndan flaş açıklama!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak görevden alındığına dair iddialar üzerine açıklama yaparak "Görevimin başındayım. Ben bu ilçede olduğum sürece haksızlığa ve iftiralara müsaade etmeyeceğim. Kendini milletin üstünde gören şarlatanlara duyurulur" dedi.

Son günlerde Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak hakkında görevden alındığına yönelik iddialar kulaktan kulağa dolaşmaya başladı.

İddiaların yüksek sesle dile getirilmeye başlamasının ardından iddiaların hedefindeki isim Başkan Aksak'tan açıklama geldi. İddiaları kesin bir dille yalanlayan Aksak, bunun bir algı operasyonu olduğunu belirterek "Bazı kendini ve haddini bilmeyen kim olduklarını ilçe halkımın tamamının bildiği bu ruh hastası şarlatanların şahsıma dair başlattığı algı operasyonu ve iddialar tamamen asılsızdır. Görevimin başındayım. Ben bu ilçede olduğum sürece haksızlığa ve iftiralara müsaade etmeyeceğim. Kendini milletin üstünde gören şarlatanlara duyurulur" dedi.

İşte Aksak'ın açıklamasının tamamı:

"Ülke tarihinin en önemli lideri olan Cumhurbaşkanımızın aynı zamanda genel başkanlığını yaptığı AK Parti çatısı altında siyaset yapmaktan dün olduğu gibi bugün ve yarın da gurur duyacağım.

Cumhurbaşkanımızın çizgisinde ve Hakk yolunda Ceylanpınar Halkına, Ak davamıza hizmet etmek şiarı ile yola çıktığımız ve sizlerin teveccühleri ile rakiplerimizden 6.000 oy fazla alarak seçildiğim Ceylanpınar Belediye başkanlığı şahsım adına bir amaç değil; sizlere ve Ak davama laikiyle ile hizmet edebilmek için ancak bir araçtır.

Bu bağlamda seçildiğimiz günden beridir Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve duruşu ile Ceylanpınarımıza, Ceylanpınar halkına duyduğu sevgiden aldığımız güçle siz değerli hemşehrilerime hizmet etmekten gurur duyuyorum.

Sevgili Ceylanpınarlı hemşehrilerim; henüz Ankara'da ilçemize büyük hizmetleri getirmek adına çalıştığım bir süreçte Ak davanın ve AK Parti'nin başarısını hazmedemeyen; bazı kendini ve haddini bilmeyen kim olduklarını ilçe halkımın tamamının bildiği bu ruh hastası şarlatanların şahsıma dair başlattığı algı operasyonu ve iddialar tamamen asılsızdır.

Görevimin başındayım ve sizlere hizmet ediyor olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Benim ve ekibimin bütün gayesi ilçemize en güzel hizmetleri getirmekti, gençlerimize istihdam alanları oluşturmaktır. Ayrıca gençlerime bir eğitimci olarak buradan şunu söylemek istiyorum provakasyonlara gelmeyin... Birileri bu huzur ortamını germeye çalışıyor.. Biz Arabıyla, Kürdüyle,Türküyle ve Özbekiyle büyük bir aileyiz.

Ben bu ilçede olduğum sürece haksızlığa ve iftiralara müsade etmeyeceğim. Buradan kendini milletin üstünde gören şarlatanlara duyurulur...

Bütün Ceylanpınarlı hemşerilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum..."

AJANS URFA

13 Kas 2019 - 22:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

04

Ceylandiyarlı - İstihdam oluşturacakmış,mevcut çalışanları çıkararakmı istihdam oluşturacaksın,Kim seçiliyorsa insanların ekmeğiyle oynuyor,Allah'ın huzurunda nasıl cevap vereceksiniz merak ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 22:18
03

Ülkücü - Konuşma lan vatan haini senin ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz hdpli vatan haini sen bekle elbet bir gün rabbim senin gibi koltukta oturan vatan hainlerine en büyük cezayı verecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 22:18
01

helal başkan - oh oldu iyi oldu bu işinden olanlar ben durumdan gayet memnunum helal sana baskan şarlatanlar ve yandandaş şarlatanlar çatlayin da patlayin HELALbaşlanAKSAK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 22:18

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi