Urfalı yüzlerce yaşlıya doğum günü sürprizi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Yaşlı Destek Programı'ndan (YADES) yararlanan 300'e yakın yaşlı vatandaşın doğum günü kutlandı. Etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Biz, hep birlikte büyük bir aileyiz" dedi.

Urfalı yüzlerce yaşlıya doğum günü sürprizi
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki YADES projesinden yararlanan 300'e yakın vatandaşa doğum günü sürprizi düzenledi.

Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, Büyükşehir yönetimi, Şanlıurfa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı Mehmet Karataş, yaşlı vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Engelli Koordinasyon Merkezinde düzenlenen etkinlik ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekibinin oyunu ile başladı. Ardından yine Büyükşehir Belediyesi sıra gecesi ekibinin türküleri ile devam eden etkinlikte yaşlı vatandaşlar ve aileleri, türkülere hep birlikte eşlik etti.

ÇİFTÇİ: HER ŞEYİMİZİ BÜYÜKLERİMİZE BORÇLUYUZ

Etkinlikte daha sonra bir konuşma yaparak YADES projesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Biz, ecdadını bilen bir nesiliz ve bu mantığı gelecek kuşaklara aşılamamız lazım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da her zaman dediği gibi İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. İşte bu bilinçle attığımız her adımda insan odaklı çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Biz, yaşlısıyla, genciyle her yaştan insanı ile her zaman büyük bir aileyiz. Bu ailenin birlikteliğini sağlayan her vatandaşıma da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çiftçi'nin ardından bir konuşma yapan Şanlıurfa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı Mehmet Karataş ise Büyükşehir Belediyesinin YADES projesi ile çok geniş bir kesime ulaştığını ve uygulamayı takdirle takip ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Çiftçi, projeden yararlanan 100 yaşını aşmış 3 vatandaşa hediyeler verdi ve ardından tüm katılımcıların eşliğinde doğum günü pastası kesildi. Asırlık çınarlarla birlikte pasta kesen Başkan Çiftçi, yaşlıların ellerini öperek nice yıllar diledi.

YADES PROJESİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik her türlü yardım ve sosyal etkinlikler düzenleniyor. Ev tadilatlarından, malzeme desteğine, il ve il dışı gezilerinden kültür ve sanat eğitimlerine kadar geniş bir alanda kursların düzenlendiği projeye vatandaşlar yoğun katılım gösteriyor.

AJANS URFA

07 Şub 2019 - 17:05 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi