Kadınlar gününde en anlamlı ziyaret

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bombalı saldırıda şehit düşen 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak’ın ailesini ziyaret ederek, şehidin annesinin Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Kadınlar gününde en anlamlı ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla geçen Şubat ayında PKK tarafından Viranşehir’de düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak’ın ailesini ziyaret ederek, şehidin annesine çiçek taktim etti.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vuran, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Müslüm Demir ile birlikte Viranşehirli şehit Ahmet Oktay Günak’ın ailesini ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehidin annesi Mukaddes Günak’a çiçek taktim eden Başkan Demirkol, şehidin babası Mustafa Günak’la da bir süre sohbet etti.

Süreç içerisinde devlet yetkililerinin her zaman yanlarında olduklarının altını çizen şehit babası Günak, “Öncelikli olarak başkanımız ve heyetine bizi ziyaret ettikleri için, her zaman yanımızda olduklarından teşekkür ediyorum. Devletimiz bu süreçte her zaman yanımızda oldu. Oğlumuz şehittir, yeri cennetliktir. Bununla teselli oluyoruz. Devletimiz ve vatanımız sağ olsun” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit annesini ziyaret ettiklerini ve şehit ailesinin ömrü boyunca yanında olacağını vurgulayan Başkan Demirkol da, şunları kaydetti:

“Dünya kadınlar günü dolayısıyla 18 Şubat’ta Viranşehir’de meydana gelen menfur olay neticesinde, hainlerle tuzaklanmış bir bombanın patlaması sonucunda 11 yaşındaki merhum şehidimiz Ahmet Oktay Günak’ın ailesini, annesini ziyaret ettik. Kadınlar günü dolayısıyla, gününü kutladık. Bizi kabul ettikleri için şehidimiz Ahmet Oktay Günak’ın başta babası Mustafa Günak olmak üzere ailesine, teşekkür ediyoruz. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehidimiz, tamamen insani sebeplerle, 11 yaşında suçsuz günahsız bir çocuk. Tamamen insani duygularla kediye süt vermek için bahçeye çıktığında, şehit olmuştur. Bizlerde şehitlerimize olan saygımızın ve onların ailelerine karşı göstereceğimiz, şimdiye kadar göstermiş olduğumuz vefanın bir sembolü olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde şehidimiz Ahmet Oktay Günak’ın annesini heyetimizle ziyaret ettik. Şehitliğin ölümsüzlük olduğuna inanıyoruz.”

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz da, Başkan Fevzi Demirkol tüm özel günlerde şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade etti.

AJANS URFA

09 Mar 2017 - 07:19 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi