Yaralı sürücüyü vatandaşlar teselli etti

Birecik'te meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Ambulans gelinceye kadar çevredeki vatandaşlar yaralı sürücüyü teselli etti.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Motosikletiyle seyir halinde olan Ahmet K. karşı yönden gelen ve henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 31 YM 454 plakalı otomobil ile çarpıştı. Motosiklet sürücüsü çarpışmanın etkisiyle yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar yerde yatan yaralının yardımına koştu. Bir yandan yaralının başında ambulansı bekleyen vatandaşlar diğer yandan yaralının kendisini iyi hissetmesi için oyaladılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Birecik Devlet Hastanesine sevk etti.

AJANS URFA

08 Haz 2019 - 20:12 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi