Urfa'da güpegündüz kızı zorla arabaya bindirdiler!

Şanlıurfa'da sabah saatlerinde meydana gelen olayda, yolda yürüyen genç bir kız, zorla bir arabaya bindirildi. Olayı görenler ve polisin müdahalesi ile kız, arabadan indirildi.

Olay, Eyyübiye İlçesi'ne bağlı Akarbaşı Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre genç bir kız, yolda yürürken zorla arabaya bindirilmeye çalışıldı. Kızın yardım çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar arabayı durdurdu ve polise ihbarda bulundu.

Olay yerine giden ekipler çevredeki vatandaşlar ve araçtaki şahıslar arasında yaşanan arbedeyi görünce olaya hemen müdahale etti.

Genç kız şikayetçi olduğunu beyan ederek polisler tarafından araçtan indirildi. Bu esnada bir kadının "Gelip evinden alırsınız. Şikayetçi değil" dediği amatör kameralara yansıdı.

Polis, genç kızı önce hastaneye ardından emniyete götürmek üzere olay yerine çağrılan ambulansa bindirdi.

Kalabalık, bir süre sonra dağıldı.

Yaşanan gerginlik amatör kameralara işte böyle yansıdı:

AJANS URFA

01 Kas 2018 - 10:06 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi