Urfa'da 'konsomatris' avı: 15 kadın...

Şanlıurfa'da 2 işyerine yapılan operasyonlarda konsomatris olarak çalıştırılan 15 kadın yakalandı, işyeri sahiplerine ceza kesildi.

Şanlıurfa'da Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince kent merkezindeki 2 işyerine operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonlarda, halka açık işyerlerinde toplumun ahlaki değerlerine aykırı olarak hareket eden ve konsomatris şeklinde çalıştıran 15 kadın yakalandı.

Bir işyerinde 10, diğer işyerinde 5 kişi yakalanırken, yabancı uyruklu olanların sınırdışı edilmesi için ilgili kuruma teslim edildiği öğrenildi.

Öte yandan işyeri sahiplerine de gerekli olan ceza işlemleri yapıldı.

AJANS URFA

27 Ağu 2019 - 13:46 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

08

Ahmet SAĞIR - FUHUŞ'UN ZİNANIN HARAM OLDUĞUNU BİLİYORUZ DA ŞU KONSOMATRİS NE DEMEK?BUNU ANLAYAMADIM?BU YABANCI BİR KELİMEDİR. TÜRKÇE AÇIKLAMASI YOK MU?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 13:46
07

URFA'LI - Allah ıslah etsin. Bu zavallı kadınları çalıştıran pezevenkleri, gavatları neden ifşaa etmiyorsunuz.Bunlar öyle kafalarına göre hareket edemezler muhakkak deyyuzlarıda vardır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 13:46
06

Fatma uraz - Urfa artık yaşanılmaz bir hal aldı. Halkta zıvanadan çıktı bu Suriye li ler yüzünden yazık 16 yıl orada çalışan bir insan olarak bu rezilliği görmek istemiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 13:46
05

İlhami - Allah sormaz mı suriyeye silah gönderip orayı karıştırıp iç savaşı körükleyen akılsız din tüccarı siyasetçilerden.Allah sormaz mı "ümmetim bir vucüt gibidir bir yeri acısa tüm beden hisseder rahatsiz olur yardıma koşar diyen bir yüce dinin temsilcilerine ;orda irzı çığnenen zavallı suriyeli kızların namusu deil kendine müslüman diyen hatta bırakın onu insanım diyen lerin bile yüreği parçalanmıyorsa......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 13:46
04

Refah lı - Tayyip efendi bu senin icraatlarının sonucu.esnaf batakta.ahlaksızlik heryerde fuhuş zina.uyuşturucu ilkokula inmiş.elbet sandik gelir sizde siyasetin çöplüğüne gömülürsünüz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 13:46
03

Efe yasar - Üstadım konsomatris para karşılığı masada sana eşlik eden kadın anlamına gelir ki hayat kadının kibarcasi yane

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 13:46
02

Elnino - Vayy be.bir zamanlar muhacir!!!dediklerimizde varmış.sonuç bu.daha beterini bekleyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 13:46

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi