Tefecilik bir can daha aldı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tefecilerden aldığı borcu ödemeyince intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen esnaf, hayatını kaybetti. Kızlarıyla ilgili talebi de yürek burktu.

Şanlıurfa'da tefecilik can aldı.

Suruç'ta Sanayi Sitesi'nde hurdacılık yaptığı öğrenilen Ömer Kaya, iddiaya göre tefecilerden borç aldı. Vadesi geldiğinde ise borcunu ödeyemeyen esnaf Kaya, yaklaşık 25 gün önce kendini asarak intihar girişiminde bulundu. Yakınlarının olayı fark etmesi üzerine hastaneye kaldırılan Kaya, burada yoğum bakıma alındı. Kaya'dan günler sonra acı haber geldi. 2 kız çocuğu olduğu öğrenilen Kaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaya'nın kızlarıyla ilgili olarak da "Bir kızımı anneme, bir kızımı kayınvalideme bırakın" dediği belirtildi.

AJANS URFA

10 Ağu 2019 - 09:39 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

05

Abdullah Kaya - Peygamberler şehri tefeciler(faizciler) şehrine döndü devlet; fakir fukaranın kanını emen bu parazitleri toplumdan bir an önce temizlemeli...Urfada tefecilik ne yazıkki babadan oğula geçen bir meslek haline geldi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 09:39
04

Urfa - Malesef urfada tefecileri şehit diyerek törenle defin ediyorlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 09:39
03

Yusuf as - Erzurumdada var tefeci hepsi aynı ne yazikki devlet buna çözüm bulamiyo..1.Hafta yatıp çıkıyolar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 09:39
02

Adanalı - Devlet sicil affı çıkarıp vatandaşla barismazsa kredileri işadamlarına değil de tefecilere verirlerse insanları da bu kan emicilerin kucağına iterse daha çoook ocaklar söner. Devlet hibe kredilerini bile ihtiyacı olana değil parası olana ve tefecilere veriyor maalesef. Yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 09:39
01

abdullah usta - Allah bu tefecilerin belasını versin millet aç aç aç mecbur kalıyor ve tefecinin eline düşüyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 09:39

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi