Suruç'taki olayda flaş gelişme: Yıldız teslim oldu!

Suruç'ta geçen yıl 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavga ile ilgili olarak aranan firari cinayet şüphelisi Enver Yıldız, teslim oldu.

Suruç'taki olayda flaş gelişme: Yıldız teslim oldu!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde 14 Haziran 2018'de meydana gelen olayda, Şenyaşar Ailesi ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve yakınları arasında tartışma çıkmıştı.

Silahlı kavgaya dönüşen tartışmada Hacı Esvet Şenyaşar, oğulları Celal ve Adıl Şenyaşar ile Milletvekili Yıldız'ın kardeşi Mehmet Şah Yıldız yaşamını yitirmiş, 8 kişi de yaralanmıştı.

Aradan geçen zamanın ardından 2 oğlunu ve eşini kaybeden anne Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar, geçtiğimiz günlerde adliyenin önünde eylem başlattı.

Eylemin yankıları ve olayla ilgili soruşturma devam ederken, bugün yeni bir gelişme yaşandı.

15 aydır firari cinayet şüphelisi olarak aranan Enver Yıldız teslim oldu. Yakınları ve aşiretine mensup yaklaşık 50 kişi ile Şanlıurfa Adliyesi'ne gelen Yıldız'ın teslim oluşu sırasında polis, adliye binası ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

BİHA

17 Eyl 2019 - 15:45 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

Adalet - Urfa bu Cetelerin elinde Nerde urfa milleten vekileri nerde urfa valisi Baris yemeginde Asil isin Adelet Anayasanın 138 inci maddesinde yer alan "Hiçbir organ, makam, merci veya kişi, yargı yetkisinin kullanılmasında mahkemelere ve hâkimlere emir ve talimat veremez; genelge gönderemez; tavsiye ve telkinde bulunamaz" hükmü ve 3071 sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun'un 6 ncı maddesinde yer alan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 13:53
02

Habip kılıç - InşAllah tutuklanir rabim kadina yardim etsin bir evde 3 cenaze dile kolaydir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 15:45
01

urfalı - kan dökülmesini elbette kimse istemez ama ilk kanı döken de onlar video görüntülerini izle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 15:45

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi