Şanlıurfa'da şok olay! İtfaiyenin bir çekirdeği eksikti

Şanlurfa GAP Gıda İmalatçıları Sitesinde bir fabrikada meydana gelen yangını söndürmek üzere olay yerine giden itfaiye ekipleri, yanlarında merdiven olmadığı için film izler gibi yangını izledi. Fabrika sahibi ve çalışanları kendi imkanları ve merdivenleri ile alevlere karşı durmaya çalışırken, bir itfaiyecinin ağzından skandal sözler kayda geçti: “Merdiven istememişler”

Şanlıurfa’da GAP Gıda İmalatçıları Sitesinde geçen Çarşamba günü meydana gelen olayda Abdullah Çiftçi’ye ait olduğu öğrenilen bir fabrikada yangın çıktı.

Alevlerin yükseldiğini gören fabrika çalışanları, hemen itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İtfaiye ekipleri olay yerine geldi. Fabrikası gözlerinin önünde yanan Abdullah Çiftçi, ekiplerin yangına müdahale etmesini bekledi. Ancak beklenen olmadı ve itfaiye ekipleri 3’üncü katta çıkan yangını söndürecek merdivenleri olmadığı için film izler gibi binayı saran alevleri izlemeye başladı. Fabrika sahibi ve çalışanları duruma adeta isyan etti.

FABRİKA ÇALIŞANLARI MERDİVEN BULDU

İtfaiyenin müdahale edememesi üzerine fabrika sahibi ve çalışanları kendi buldukları merdivenle yangına müdahale etmeye çalıştı. Dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar ise telefonlarıyla o anları kayda aldı. Maddi kaybı 500 bin lirayı aşan ve yangının bir an önce sönmesini bekleyen fabrika sahipleri itfaiye ekiplerine neden müdahale etmediklerini sordu ancak aldıkları cevap tam bir skandal oldu. Ekip arkadaşları ile birlikte yangını izleyen itfaiye erlerinden birisi merdiven olmadığı için alevlere müdahale edemediklerini belirtti. Tepkileri anlamsız bulan itfaiye erinin verdiği cevap, “merdiven istememişler” şeklinde oldu.

BAŞKALARININ BAŞINA GELMESİN DİYE PAYLAŞTI

Yaşananlardan sonra 4 saat boyunca merdiven gelmesini beklediklerini dile getiren fabrikanın sahibi Abdullah Çiftçi, yangına kendi imkanları ile müdahale ettiklerini ve 500-600 bin lira zararlarının olduğunu dile getirdi. Yangının mağdurları kendilerinin başına gelen bu olayın başkalarının başına gelmemesi için de skandal görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Mustafa ARISÜT/AJANS URFA

01 Şub 2018 - 06:41 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi