Şanlıurfa'da otomobil gölete uçtu! Ölenlerin sayısı 4 oldu (GÜNCELLENDİ)

Şanlıurfa'da bir aracın su birikintisinden oluşan gölete uçması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 4 oldu. Geriye kalan 3 yaralanın durumu ise ağır.

Kaza, bugün Şanlıurfa-Viranşehir yolu üzerinde bulunan Haliliye ilçesi Karataş Kırsal Mahallesinde meydana geldi.

Sürücüsü henüz öğrenilemeyen 16 F 9996 plakalı otomobil su birikintisine uçtu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden AFAD ve itfaiye ekipleri gölete düşen yaralıları sudan çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralılardan 2'sinin olay yerinde öldüğü belirlenirken, 4 kazazede Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan her 4 yaralanın da sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

İlerleyen saatlerde göletten bir kadın cesedi daha çıkarılırken, hastanede tedavi gören yaralılardan birisi de hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin toplam sayısı 4 oldu. 3 Yaralı ise halen tedavi altında. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan aralarında çocukların da bulunduğu hayatını kaybedenlerin isminin Ali, Mehmet, Remziye ve Ayşe İrgin, yaralıların ise Erkan, Vedat ve Nuran İrgin olduğu anlaşıldı.

AJANS URFA

#

13 May 2018 - 14:26 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi