Şanlıurfa'da kavga! 1 ölü 7 yaralı

Halfeti'de iki aile arasında çıkan kavgada kadınların da aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı, 1 kadın ise hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Bozyazı kırsal mahallesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden Can ve Günel aileleri arasında kavga çıktı. 18.00'de meydana gelen kavgada 1 kadın hayatını kaybetti 7 kişi de yaralandı.

50 yaşındaki Latif Can, 55 yaşındaki Müslüm Can Balıklıgöl Devlet Hastanesine, 58 yaşındaki Ali Günel, 65 yaşındaki Hatun Berk ve 48 yaşındaki Hasan Berk Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine, 20 yaşındaki Sait Berk ve 65 yaşındaki Fikriye Yiğit Birecik Devlet Hastanesine sevk edildi. 43 yaşındaki Elif Günel ise kavgada hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı.

Hayatını kaybeden Elif Günel'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

AJANS URFA

14 Ağu 2019 - 21:08 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

aşir - herkes dikkatli olsun.bu zamanda ekmek paranın peşinde koş.çocukları eğitim imanlı olmasıyla.bakıyorsun.kavgada gençi uyuşturucu kullanıyor başkasına bulaşıyor karşı taraf bucak izol beski karakçeili ise uzak duruyor.ama az kişiyse kavga ediyor hem kendisi ailesini perşian ediyor.eğer kapına gelmişse namusun için öldür.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 21:08
01

izol bucak - bazıları kendi çöplüğünde ötüyor.sonra dayak yediği zaman 9-10 kişi kalabalığınamı güveniyor.bazı şeyler sabır edilir sonra ne gerekiyorsa kendin bir çalışansın abin baban sana destek verirse başına gelecekleri katlanırsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 21:08

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi