İşyerinden çıkanlar şaşırttı! 3 kişi gözaltında

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ‘Türkiye DUMAN Uygulaması’ kapsamında yapılan çalışmalarda içki, hap ve sigara ele geçirildi.

İşyerinden çıkanlar şaşırttı! 3 kişi gözaltında
İşyerinden çıkanlar şaşırttı! 3 kişi gözaltında
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’da İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ülke genelinde icra edilen “Türkiye DUMAN Uygulaması” kapsamında bazı çalışmalar yapıldı.

Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde faaliyet gösteren 3 işyerinde yapılan kontrollerde 105 şişe kaçak alkollü içki bin 785 adet cinsel uyarıcı hap/ürün ve 596 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı. 3 şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

BİHA

17 Eyl 2019 - 13:57 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

gerçekçi - Kolluk kuvvetlerinden ricam: En yakın fırsatta Ş.urfa İl Sağlık Müdürlüğüne öğlen yemeğinden hemen sonra bir bakmaları. Bildiğin dumanaltı. Gerçi bir çok Resmi Kurum da o halde.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 13:57

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi