8 ayrı suçtan aranıyordu! Cezaevi firarisi yakalandı

Şanlıurfa'da yapılan uyuşturucu operasyonunda 8 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi ve 2 kişi daha gözaltına alındı.

Siverek Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında ilçe girişinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 3 parça halinde 63,67 gr. eroin maddesi ele geçirdi. Araçta bulunan 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda da 62 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli şahısların uyuşturucu maddelerini Birecik'ten temin ettiği tespit edildi. Birecik'te yapılan operasyonda ise 8 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi şüpheli şahıs sahte kimlikle yakalandı. Kaldığı ikamette yapılan aramada ise 4 bin 896 gr. eroin maddesi, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 30 bin TL ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 şüpheli emniyete götürüldü.

AJANS URFA

23 Kas 2018 - 11:58 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi