Akçakale’de duygusal anlar! Anneler ve askerler…

Barış Pınarı Harekatına katılan askerlere yemek hazırlayan Akçakaleli anneler ile askerler arasında duygu dolu anlar yaşandı.

Akçakale’de duygusal anlar! Anneler ve askerler…
Haber albümü için resme tıklayın

Barış Pınarı Harekatının önemli merkezlerinden biri olan Akçakale’de, vatandaş askerlere yardım elini her fırsatta uzatıyor. İlçede daha önce askerlere ev yemeği hazırlanırken, kuaför gençler de askerleri tıraş etmişti.

Dün ise Akçakaleli anneler, evde hazırladıkları el emeği yemeklerini askerlere verdi.

Duygu dolu anlar yaşayan Akçakaleli anneler, komutanlara sarılarak teselli bulmaya çalıştı. Yaptıkları yemekleri cephede de yapmak için komutanlardan izin isteyen Akçakaleli anneler, her zaman askerlerin yanında olduklarını ifade etti.

İbrahim Halil ARSLAN-AKÇAKALE/BİHA

22 Eki 2019 - 16:09 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi